35. Državna smotra učeničkih zadruga

U periodu od 26. do 29. rujna održana je 35. Državna smotra učeničkih zadruga u Srednjoj školi Mate Balote u Poreču. Na smotri je sudjelovala i naša UZ VRIDNE RUKE koja je u svibnju ove godine osvojila 1. mjesto na Županijskoj smotri UZ Zadarske županije s proizvodom Vertikalni vrt i tako osigurala sudjelovanje na Državnoj smotri.
UZ Vridne ruke predstavljale su učenice Leonarda Pedisić i Marcela Lemić, učenice 3. A razreda, zanimanja poljoprivredni tehničar – fitofarmaceut i mentorica Višnja Sikirić, voditeljica Aranžerske sekcije. Na Smotri je sudjelovala i voditeljica zadruge Željkica Aralica u svojstvu člana Državnog povjerenstva.

Na Državnoj smotri sudjelovalo je 60 učeničkih zadruga iz cijele RH koje su predstavile svoj rad kroz uređenje izložbenog prostora te prezentaciju i provedbu praktičnog rada. Čestitke i pohvale našoj Leonardi i Marceli koje su uspješno predstavile i prezentirale  aktivnosti koje provodimo u našoj zadruzi. Zahvaljujemo domaćinima, Srednjoj školi Mate Balote iz Poreča na toploj dobrodošlici i odličnoj organizaciji. U gradu Poreču osjećali smo se kao kod kuće i nosimo sa sobom lijepe uspomene.

Share This: