Stigao putnički kombi!

Na temelju provedenog Javnog poziva srednjim školama, ministar poljoprivrede, dipl. iur. Tomislav Tolušić donio je odluku o dodjeli bespovratnih sredstava srednjim školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja u poljoprivredi 2017. godine.

Sukladno navedenoj odluci, bespovratnim sredstvima financirati će se projekti 30 srednjih strukovnih škola, među kojima se nalazi i naša škola, kao škola prijavitelj.  U projektu “Primjena suvremenih tehnologija, metoda i inovacija u poljoprivredi do razvoja i prosperiteta” naša škola sudjeluje zajedno sa Srednjom školom “Braće Radić”, Kaštel Štafilić- Nehaj, kao školom partnerom.

Sredstva za financiranje, promocije i jačanja kompetencija strukovnih zanimanja u poljoprivredi osigurana su u okviru Plana proračuna Ministarstva poljoprivrede za razdoblje 2017.- 2019.

Kako je naša škola, prilikom prijave projekta navela plan nabave opreme potrebne za rad, sa zadovoljstvom možemo objaviti kako je ostvaren jedan od  važnijih ciljeva, a to je nabava školskog vozila. Radi se putničkom kombiju marke Opel, model Vivaro, koji od danas stoji na raspolaganju svim učenicima i djelatnicima škole.

Zahvaljujemo Ministarstvu poljoprivrede RH i ministru dipl. iur. Tomislavu Tolušiću što su prepoznali naše vrijednosti i pomogli nam u podizanju kvalitete obrazovanja naših učenika.

02/22/2018

Share This: