Amaterska revija pasa “Daj šapu!” 2022.

U petak, 13. svibnja 2022. održana je peta po redu Amaterska revija pasa “Daj šapu!” u kojoj sudjeluju psi mješanci i nezbrinuti psi iz skloništa za pse “Privlaka”. Reviju svake godine organiziraju učenici i nastavnici veterinarskog smjera u suradnji sa školskom knjižničarkom, a cilj je uvijek isti: istaknuti problem nezbrinutih životinja i potaknuti javnost na udomljavanje, skrb i brigu o istima.

Škola, u suradnji sa Zadarskom županijom, Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) i sloništem za pse “Privlaka”, organizira ovaj događaj, a u realizaciji su sudjelovali učenici 2. C razreda, smjera veterinarski tehničar, nastavnica Žaklina Šimunov, Sanja Mrkić, nastavnik Ante Gospić i knjižničarka Vesna Milanja.

Miss azila je Nala, a mister Malik! Oboje su još štenci koji su u potrazi za svojim domom i nadamo se kako će ga uspješno i pronaći. Zahvaljujemo Skloništu za životinje Privlaka na višegodišnjoj suradnji.

Njuška godine za 2022. godinu je mješanka Lily, naša stara natjecateljica koja je ove godine uspješno šarmirala žiri. Drugo mjesto osvojila je mješanka Moka, a treće Ava, obje su bivši azilski psi.

Ovim putem želimo zahvaliti svim našim natjecateljima, njihovim vlasnicima, partnerima, nastavnicima i učenicima što nas prate i podržavaj u akciji podizanja svijesti javnosti o važnosti brige i skrbi za napuštene životinje.
05/18/2022

Share This: