Amaterska revija pasa “Daj šapu” – traži se Njuška godine!

Poštovani,

Pozivamo Vas na Amatersku reviju pasa „Daj šapu“ 2023. godine. Ovo je već šesta godina zaredom da učenici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, smjera veterinarski tehničar, organiziraju Amatersku reviju pasa u kojoj sudjeluju psi mješanci i psi iz skloništa „Privlaka“.

Osnovne informacije

Amaterska revija pasa namijenjena je vlasnicima pasa mješanaca kako bi se pokazala sva ljepota i raznovrsnost čovjekova najboljeg prijatelja. Revijom se želi podsjetiti javnost na brigu, prava i zaštitu kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Kao i svake godine, PPVŠ Stanka Ožanića surađuje s lokalnim azilima koji u posebnom dijelu revije dovode nezbrinute pse koji su trenutno u njihovom smještaju. Time se želi upoznati sugrađane na mogućnosti ukoliko su u potrazi za kućnim ljubimcem i  dodatno potaknuti na udomljavanje nezbrinutih pasa.

Amaterska revija pasa održat će se u petak, 2. lipnja 2023. ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, na adresi ulica dr. F. Tuđmana 24/h, Zadar, s početkom u 17 sati. Uz dobro društvo, glazbu i veselje družimo se s našim četveronožnim prijateljima i tražimo novu Njušku godine, Miss i Mistera azila za 2023. godinu!

Veselimo se druženju s vama i vašim ljubimcima!

Share This: