Donacija sustava za navodnjavanje

U srijedu 21. ožujka, povodom svečanog otvaranja novog sustava za navodnjavanje, školu su posjetili zamjenica veleposlanice Izraela u Hrvatskoj i konzulica Irit Shneor, zamjenik župana Zadarske županije Šime Mršić i predstavnici najveće izraelske tvrtke za navodnjavanje “Netafim”, ujedno i donatori sustava. Posjet je ostvaren u sklopu cjelodnevnog seminara o navodnjavanju, u organizaciji Veleposlanstva Države Izrael i Zadarske županije, te u suradnji  Israel Export Institute i HGK – Županijske komore Zadar.

Gostima je dobrodošlicu pružio školski zbor s dvije izvedbe, uz pratnju voditelja zbora Ante Gospića, kao i svi ostali djelatnici i učenici škole koji su sudjelovali u izradi poklona i slastica kojima su gosti počašćeni. Ravnateljica mag. ing. Jelena Gulan održala je pozdravni govor u kojem je naglasila kako će se vrijednost sustava za navodnjavanje još više pokazati u novom stakleniku koji će biti uskoro postavljen. Govore su potom održali i zamjenik župana Šime Mršić, zamjenica veleposlanice Izraela Irit Shneor, te predstavnik tvrtke “Netafim”, nakon čega su se svi uputili prema stakleniku gdje je novi sustav za navodnjavanje službeno pušten u rad.

Ovim se putem Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića Zadar još jednom zahvaljuje tvrtki “Netafim” što je prepoznala potrebe i vrijednosti škole.

03/22/2018

 

Share This: