Obavijest za medije

POLJOPRIVREDNA, PREHRAMBENA I VETERINARSKA ŠKOLA         

   

 

Državno natjecanje u obrazovnom  sektoru poljoprivreda, prehrana, veterina u organizaciji Ministarstva znanosti,obrazovanja i sporta, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, Zadar 21. i 22. travnja 2016.

 

 

Poštovani,

 

U Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića, Zadar 21. i 22. travnja 2016. održava se Državno natjecanje u obrazovnom sektoru poljoprivreda, prehrana, veterina; i to u disciplinama: AGRO, FLORA, NUTRI-VITA, PEKAR i VETERINARSKI TEHNIČAR u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, Zadar. Ovo je već treći put da je škola Stanka Ožanića domaćin državnog natjecanja a s obzirom na sektor kojem pripada Škola može održati natjecanja u svim disciplinama. Na natjecanju ukupno sudjeluje 121 sudionik od čega je 48 natjecatelja dok su ostalo mentori i povjerenstvo.

Praktični dio natjecanje u disciplini FLORA održat će se u hotelu Kolovare 22. travnja koje će biti otvoreno za javnost.

Cilj natjecanja je promovirati zanimanja u poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj struci; unapređivati i usavršavati strukovna zanimanja i vještine: razmijeniti iskustva, iskazati kreativnost učenika i nastavnika; te predstaviti specifičnost različitih programa strukovnog obrazovanja; uspostaviti partnerske odnose s gospodarskim subjektima i afirmirati darovite učenike. Budući je natjecanje na nacionalnoj razini uz Školu, njezine učenike i nastavnike promovira se  i Zadar i Zadarska županija.

 

 

   Kontakt:

Ravnateljica Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića Zadar, Jelena Gulan mobitel: 098 813 916; telefon  023 316 044; e-mail: ozanic@zd.t-com.hr

Share This: