- Državna matura: potvrde o položenim ispitima
- Podjela potvrda državne mature
- Državna matura: podjela potvrda
- Informacije za učenike završnih razreda
- Podjela potvrda o položenim ispitima državne mature- ljetni rok 2022.
- Državna matura – rezultati, prigovori na ocjenjivanje
- Državna matura: PRIGOVORI – obavijest pristupnicima
- Državna matura: jesenski rok
- Državna matura – podjela potvrda o položenim ispitima državne mature
- Novi kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature
- Rezultati natječaja za odabir nastavnika u pratnji u projektu Erasmus+: mobilnost u Sloveniju
- Rezultati za odabir pratitelja pomoćnika na nastavi za Erasmus+: mobilnost u Sloveniju
- Odabir učenika/ce za sudjelovanje u Erasmus+ projektu: mobilnost u Sloveniju
- Natječaj za odabir nastavnika Erasmus+
- Natječaj za odabir pomoćnika Erasmus+
- Natječaj za odabir učenika Erasmus+
- Rezultati natječaja za odabir pratitelja u Erasmus+ projektu
- Rezultati natječaja izbora kandidata za sudjelovanje u mobilnosti Erasmus+ projekta – veterinarski tehničar
- Natječaj za odabir pratitelja na mobilnosti učenika Erasmus+ projekta
- Natječaj za odabir učenika za sudjelovanje u mobilnosti Erasmus+ projekta
Kontakt
- Tel: +385 23 316 044
- Tel: +385 23 315 668
- Fax: +385 23 316 044
- tajnistvo@ppvs-ozanic.hr
- racunovodstvo@ppvs-ozanic.hr
- psiholog@ppvs-ozanic.hr
- ravnateljica@ppvs-ozanic.hr
- voditelj@ppvs-ozanic.hr
- skola@ppvs-ozanic.hr
Korisni linkovi
Priprema plave ribe uz Davida Skoku
U ponedjeljak 5. veljače i u srijedu 7. veljače, u sklopu programa događanja Tuna, sushi & wine festival, održane su jednodnevne edukacije u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik, na temu uporabe jadranske plave ribe u lokalnoj gastronomiji. Predavač na edukaciji je jedan od velikana domaće gastronomije, najpoznatiji prema svojoj ljubavi prema ribi, majstor kuhar David Skoko. Na radionici su sudjelovali naši učenici 4. b (prehrambeni t.) i 4. a (agroturistički t.) razreda, kojima je chef Skoko prezentirao moderan način pripreme i serviranja plave ribe. Svi se slažu kako je radionica bila poučna, zanimljiva i … ukusna!
02/08/2018
Informacije za učenike
Kalendar 2025./2026.
Nastavna godina počinje 8. rujna 2025., a završava 12. lipnja, odnosno 22. svibnja 2026. godine za maturante.
Novost je ukidanje jesenskih i drugog dijela zimskih praznika i da se oni izvode u jednom dijelu.
– prvo polugodište traje od 8. rujna 2025. godine do 23. prosinca 2025. godine.
– drugo polugodište traje od 12. siječnja 2026. godine do 12. lipnja 2026. godine, a za učenike završnih razreda srednje škole do 22. svibnja 2026. godine.
Praznici u 2025./2026. raspoređeni su na sljedeći način:
– zimski praznici počinju 24. prosinca 2025. godine i traju do 9. siječnja 2026. godine, s tim da nastava počinje 12. siječnja 2026. godine
– proljetni praznici počinju 30. ožujka 2026. godine i završavaju 6. travnja 2026 . godine, s tim da nastava počinje 7. travnja 2026. godine
– ljetni praznici počinju 15. lipnja 2026. godine
Zadnji dan nastave je petak 12. lipnja, a službeno ljetni praznici počinju 15. lipnja 2026. godine, osim za učenike koji imaju razredni ispit ili dopunsku nastavu, završni rad ili ispite državne mature, kao i za strukovnjake koji su na praksi.
Škrinjica zdravlja

Svjetski dan šećerne bolesti, 14. studenog, POSVEĆEN JE PODIZANJU SVIJESTI O BOLESTI za koju čak 40 posto oboljelih u Hrvatskoj ni ne zna da je ima https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2022/11/UPITNIK-ZA-PROCJENU-RIZIKA-OD-TIPA2-SECERNE-BOLESTI.pdf, a kako kasno otkriće može dovesti do kroničnih komplikacija i smrti naglašava se važnost preventivnih pregleda i zdravog načina života.
https://www.dijabetes.hr/edukacija-skolske-djece-o-pravilnoj-prehrani/
https://www.dijabetes.hr/dijete-sa-secernom-bolesti-sigurno-i-uspjesno-skolovanje/
Šećerna bolest u Hrvatskoj
U Republici Hrvatskoj je 2021. godine prema podacima CroDiab-a (Nacionalni registar osoba sa šećernom bolešću) registrirano 327785 osoba s dijagnozom šećerne bolesti i procjenjuje se da je ukupan broj oboljelih preko 500000.














