Sabatina 2023. – medijska konferencija

U četvrtak, 9. rujna 2023., u prostorijama Škole održana je konferencija za medije povodom događaja Sabatina 2023., 33. Međunarodni susret vinara i vinogradara koji će se ove godine održati u Dubrovniku.

Uvodnu riječ konferencije održala je ravnateljica Jelena Gulan kojom je poželjela dobrodošlicu svim posjetiteljima i organizatorima ove prestižne manifestacije. Program Sabatine 2023. izložila je Miranda Žitko Vulić, voditeljica projekata Zadružnog saveza Dalmacije. Na konferenciji su govorili i Želimir Bašić, predsjednik skupštine Zadružnog saveza Dalmacije, Nikolina Paleka, voditeljica Uprave za stručnu podršku razvoja poljoprivrede i ribarstva Zadarske županije, a za kraj je Božo Novaković, predstavnik Hrvatske udruge vinarskih gradova, organizirao komparativnu degustaciju i promidžbu vina u sklopu svog predavanja.

Osim vinara, vinogradara, predstavnika udruga i predstavnika medija, na konferenciji su sudjelovali učenici 4. a razreda, smjer poljoprivredni tehničar – fitofarmaceut, s nastavnikom Antom Gospićem.

Podsjećamo, Sabatina će se ove godine održati u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku, u periodu od 9. do 12. studenog 2023. godine.

 

Share This: