Svečana podjela svjedodžbi završnih razreda

U petak, 29. lipnja 2018., u vrtu Muzeja antičkog stakla, održana je podjela svjedodžbi završnih razreda generacije 2017./2018.

U prekrasnoj atmosferi otvorenog prostora, naša ravnateljica, mag. ing. Jelena Gulan otvorila je podjelu inspirativnim govorom o životu, mladosti i optimizmu.  Nakon govora, razredinice Željka Kajmak, Anastazia Milardović i Mirjana Božulić podijelile su svjedodžbe maturantima 4. A, 4. B i 4. C razreda. Zatim je učenica 4. C razreda Dora Smolić, u pratnji profesora Ante Gospića, izvela je dvije pjesme i oduševila prisutne svojim prekrasnim glasom. Nakon Dorina nastupa, razredinici Višnja Sikirić, Miro Sorić i Bruna Bišćan podijelili su svjedodžbe maturantima 3. D, 3. E i 3. F razreda. Učenici koji su se osobito istaknuli u svoje četiri godine školovanja nagrađeni su za svoj trud, a to su: Dino Bučić, 4. A, Ana- Marija Maruna, 4. B, Petra Bračić, 3. E, Matea Šimić, 4. B, a kao učenica generacije proglašena je Ana Marija Strenja iz 4. B razreda. Program je vodila profesorica Sanja Mrkić.

Čestitamo našim maturantima na zasluženim svjedodžbama, ali im se isto tako i zahvaljujemo što smo bili dio njihova života u protekle četiri godine. Od srca im želimo mnogo uspjeha i sreće u njihovu daljnjem obrazovanju i životu!

Kako je protekla podjela možete vidjeti u galeriji ispod, a više fotografija s dodjele možete pogledati na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/ppvsozanic/?ref=aymt_homepage_panel

06/29/2018

 

 

Share This: