UZ “Vridne ruke” na 34. Državnoj smotri učeničkih zadruga RH u Vinkovcima

U razdoblju od 27. do 30. rujna u Vinkovcima je održana 34. Državna smotra učeničkih zadruga. Na smotri je sudjelovala i naša UZ  VRIDNE RUKE koja je u svibnju ove godine osvojila 1. mjesto na Županijskoj smotri s proizvodom keks Marul i tako osigurala sudjelovanje na Državnoj smotri.
UZ Vridne ruke predstavljale su učenice Sara Bilosnić  i Iva Luković, te mentorica Katica Nekić. Na Smotri su sudjelovali i voditeljica zadruge Željkica Aralica i voditelj Voćarske sekcije Ante Gospić.

Na Državnoj smotri sudjelovale su 64 učeničke zadruge iz cijele RH koje su predstavile svoj rad kroz uređenje izložbenog prostora te prezentaciju i provedbu praktičnog rada. Čestitke i pohvale našim učenicama Sari i Ivi koje su uspješno predstavile i prezentirale aktivnosti koje provodimo. Ovim putem se zahvaljujemo i domaćinima, Srednjoj strukovnoj školi Vinkovci na toploj dobrodošlici i odličnoj organizaciji. Voditeljica zadruge nastavnica Željkica i naše zadrugarke poručuju kako su se u gradu na Bosutu osjećale kao da su kod kuće i da sa sobom nose prekrasne uspomene.

10/06/2022

Share This: