Županijsko natjecanje iz engleskog jezika- rezultati

U utorak 20. veljače 2018., u Gimnaziji Vladimira Nazora u Zadru, održano je županijsko natjecanje iz engleskog jezika. Dvoje predstavnika naše škole, pod vodstvom mentorice prof. Tamare Narančić ostvarili su odlične rezultate. Učenik 4. c razreda Vice Klasanović imao je izvrsnih 85 bodova, čime je osigurao sebi prvo mjesto na ljestvici učenika strukovnih škola, dok je učenica 4. b razreda Ira Lovrin s 54 boda dospjela na osmo mjesto ljestvice.

O maksimalnom broju učenika koji će biti pozvani na državno natjecanje odlučuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja na prijedlog Agencije za odgoj i obrazovanje. Na temelju odluke MZO-a na državno natjecanje u školskoj godini 2017./2018. bit će pozvano do 105 učenika.

Državno povjerenstvo će najkasnije do 7. ožujka 2018. objaviti konačne ljestvice poretka (za sve kategorije i sve liste) na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje (www.azoo.hr) u rubrici „Natjecanja i smotre / Katalog natjecanja i smotri / Natjecanje iz engleskoga jezika“.

Čestitamo učenicima i mentorici na uspjehu- BRAVO!

02/21/2018

Share This: