Natječaj “Struka bez muka” – konačni rezultati

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića provodi projekt „Tradicionalna zanimanja u suvremenom okruženju: struka bez muka“. Projekt je odobren i financiran od Agencije za mobilnost i programe EU u sklopu programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince, temeljem kojeg Škola raspisuje NATJEČAJ ERASMUS+ Tradicionalna zanimanja u suvremenom okruženju: struka bez muka 2020-1-HR01-KA102-077370 za mobilnost učenika  odlazak u inozemstvo na stručnu praksu u Frankfurt na Majni, Njemačka, u razdoblju od 14.-27.3.2021.

Prema Odluci o dodjeli financijske potpore i Odluci o dodjeli OLS licence, za program Erasmus+- Ključna aktivnost 1 za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, od strane Agencije za mobilnost i projekte Europske unije, vrijednost projekta iznosi 33.506,00 EUR, a obuhvaća mobilnost 15 učenika (6 mesara, 6 vrtlara, 3 pekara) i 1 osobe u pratnji (nastavnik struke) odlaskom u Frankfurt na Majni.

U prilogu su konačni rezultati natječaja za učenike i natječaja za nastavnika u pratnji učenika na mobilnosti:

Konačni rezultati UČENICI

Rang lista prema ocjenama UČENICI

Konačni rezultati NASTAVNIK U PRATNJI

Rang lista PRATNJA

Rok za žalbe je 5 dana od objave rezultata Natječaja.

Nakon odabira, sudionici mobilnosti (njihovi roditelji/skrbnici) sklapaju ugovor sa Školom i preuzimaju na sebe odgovornost kako će ispuniti svoj dio obveza, u protivnom su dužni vratiti Školi sredstva uložena u mobilnost.

Pedagoške, kulturološke, jezične i stručne pripreme bit će organizirane u Školi, kao i sastanci sa sudionicima mobilnosti.

Za sve informacije i eventualne nejasnoće učenici i njihovi roditelji/skrbnici mogu  se obratiti ravnateljici Jeleni Gulan ili koordinatorici projekta Vesni Milanji.

11/12/2020

 

Share This: