Amaterska revija pasa “Daj šapu!” 2021.

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića već četvrtu godinu zaredom organizira Amatersku reviju pasa u kojoj sudjeluju psi mješanci koji se natječu za titulu Njuška godine i psi iz azila Skloništa Privlaka, za titule Miss i Mister azila. Glavni organizator je Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji sa Zadarskom županijom i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA. Glavni sponzor Revije je PET CLUB ZADAR, koji već četiri godine podržava i prati Reviju, s nagradama od 1.000,00 kn, 700,00kn i 500,00 kn za pobjednike u kategoriji Njuška godine.

Daj šapu!

Cilj naše male Revije je uvijek isti, a to je obratiti pozornost lokalne zajednice na kvalitetnu brigu, prava i zaštitu kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Nažalost, problem nezbrinutih životinja je uvijek prisutan i suradnjom sa Zadarskim šapicama i Skloništem Privlaka nadamo se pronalasku doma za pse bez vlasnika.

Njuška godine – Terry!

U petak, 11. lipnja 2021. ispred ulaza u Školu, s početkom u 17:00 sati, održana je četvrta Amaterska revija pasa. Organizatori su bili vrlo zadovoljni odazivom i pozitivnim ozračjem koje je vladalo na okupljanju. Osim veterinarskih tehničara 3. c razreda, svoj su doprinos dali i učenici iz smjera prehrane, poslužujući prirodne sokove i peciva okupljenima.

Pobjednik je ove godine mješanac Terry, naš dugogodišnji natjecatelj koji je šarmirao žiri sa svojim veselim skokovima za lopticom. Drugo mjesto je osvojila Rea, mješanka belgijskog ovčara i haskija, a treće mjesto je osvojio Billy, simpatični kratkonogi mješanac.

U kategoriji Miss i Mister azila ove godine su se natjecale samo ženke, stoga nije odabran Mister.  Za malu Miss azila žiri se odlučio za mješanku Vinnu za koju se nadamo kako će pronaći svoj sretan dom. Svi psi iz Skloništa Privlaka su cijepljeni, čipirani i očišćeni od parazita, te spremni za udomljenje.

Ovim putem zahvaljujemo organizatorima, nastavnicima, učenicima i našim natjecateljima i njihovim vlasnicima, a posebno onima koji se vjerno javljaju na ovaj događaj više puta. Kroz tu podršku naša je poruka snažnija: udomljavajte i volite životinje, s njima je život uvijek ljepši!

06/14/2021

Veselimo se zajedničkom druženju s našim najboljim prijateljima!

Share This: