Dan škole – Dan otvorenih vrata

U srijedu 25. travnja 2018. naša je škola obilježila Dan škole tako što je otvorila svoja vrata budućim učenicima, roditeljima i svim zainteresiranima kako bi neposredno saznali što se radi u našoj školi.

Tim povodom, profesori svih smjerova organizirali su niz zanimljivih radionica s ciljem interaktivnog razgledavanja škole. Tako su osmaši koji su jučer posjetili školu bili uključeni u radionice iz poljoprivrede (Tloznanstvo, Zaštita bilja, Hidropon, Praktikum botanike, Rasadničarstvo), prehrane (Određivanje bakterijske čistoće, Titracija) i veterine (Mikroskopiranje stanica i tkiva/ izrada nativnih preparata), te radionicama Fizike, Biologije, Kemije i Računalstva. Posjetitelji su također imali priliku izraditi pletenice u našoj pekari i degustirati pobjednički smoothie državne prvakinje Matee Šimić. Premda je bilo posjetitelja svih dobnih skupina, od vrtićkih do odraslih, najviše je ipak bilo učenika osmih razreda koji su iskoristili priliku da se bolje upoznaju s mogućim budućim izborom škole.

Ovim putem zahvaljujemo svim školama koje su se odazvale našem pozivu i svim učenicima i njihovim voditeljima što su pokazali interes i sudjelovali u proslavi Dana škole PPV Stanka Ožanića Zadar.

Isto tako, još jednom zahvaljujemo našim neumornim i kreativnim profesorima koji su osmislili i izveli odlične radionice, čime su doista otvorili vrata škole i bez kojih Dan škole ne bi bio moguć kao takav.

Više možete pogledati u galeriji fotografija ili na našoj Facebook stranici.

04/26/2018

Share This: