Mihovil Ninčević, 3.d -zlatna medalja u plivanju na 100m slobodno!

U zagrebačkim Utrinama, u nedjelju 15. veljače 2015.g. održano je Regionalno plivačko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom na kojem su sudjelovali i plivači iz Zadra. Kući su se vratili sa sedam medalja, a jednu, i to zlatnu osvojio je naš učenik, Mihovil Ninčević.

„Ponosni smo što je jedan od ove sedmorice s medaljama učenik naše škole, i ja mu od srca čestitam“, rekla je ravnateljica, dipl. ing. Jelena Gulan.

Mihovil Ninčević je maturant, učenik 3. d razreda, smjer pomoćni cvjećar. Osvojio je 1. mjesto u kategoriji 100 m slobodnim stilom, i to s najboljim vremenom u ovoj disciplini na čitavom prvenstvu. Ovaj marljiv, uspješan i skroman mladić radostan je zbog svog uspjeha.

„Volio bih se zaposliti nakon škole“, kaže nam o svojim željama i nastavlja:  „Volio bih uređivati grad, gradske parkove i zelenilo jer sam cvjećar. Bavit ću se plivanjem i dalje jer to volim.“ Odnos Mihovila prema radu, školskim obvezama, prema ostalim učenicima i nastavnicima, te njegova ljubav prema plivanju može biti primjer svim učenicima da unatoč ograničenjima koje život stavlja ispred nas,  možemo postići vrhunske rezultate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share This: