Naši mali gušti

U srijedu 12. prosinca 2018., na Forumu je održano otvorenje najveće zadarske izložbe hrane, pića, delicija i suvenira “Naši mali gušti”. U organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Zadar u suradnji sa Zadarskom županijom, Gradom Zadrom i Turističkom zajednicom Grada Zadra, izložba će trajati od 12. prosinca do 15. prosinca 2018.  Tradicionalno, ovo je 13. izdanje “”Naši mali gušti”, s novom lokacijom i više izlagača.

Ovogodišnja izložba “Naši mali gušti” otvorena je uz pjesmu našeg školskog zbora pred 61 izlagačem i posjetiteljima. Nakon otvorenja Eugen Novaković je održao izradu smokvenjaka i kolača od smokava.

Naša škola je sudjelovala na sajmu s dvije radionice. Profesorica Željka Kajmak, zajedno s učenicama 1. i 3. E razreda, smjera cvjećar, održala je radionicu izrade božićnih vijenaca. Isto tako, tokom trajanja izložbe, profesorica Melita Ivanac, zajedno s učenicima prehrambenom smjera će održati vrlo zanimljivu radionicu “Blagdani bez viška kilograma”.  Za našu školu, ovo je još jedna prigoda za promociju školskih prehrambenih i ukrasnih proizvoda: keksa, kolača, likera, suvenira, cvjetnih i božićnih aranžmana i ostalog.

Osim naše škole, na izložbi sudjeluje i OŠ Vladimir Nazor iz Neviđana s otoka Pašmana, koja će održati radionicu izrade oslikanih pletenih torbi, privjesaka i gel svijeća.

Ovogodišnja zanimljivost izložbe jest kako ima i dva inozemna izlagača iz Slovenije.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane neka posjete izložbu “Naši mali gušti” i odaberu originalan i kvalitetan poklon za ovogodišnje blagdane. Kako je izgledalo na otvorenju, možete pogledati u galeriji fotografija i na našoj FB stranici https://www.facebook.com/ppvsozanic/ .

12/14/2018

Share This: