Posjet polaznika MARL programa

U četvrtak 22. veljače 2018., školu su posjetili polaznici MARL programa iz Minnesote.

MARL je skraćenica od Minnesota Agriculture & Rural Leadership programa čija je misija razvijati vještine poljoprivrednih i ruralnih vlasnika farmi i drugih utjecajnih osoba kako bi povećali svoj utjecaj i učinkovitost na lokalnoj, državnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

U svrhu navedenog, program se sprovodi unutar dvije godine, te nudi obrazovno iskustvo s devet trodnevnih seminara na državnoj razini, šestodnevni nacionalni studijski seminar i međunarodni studijski seminar od 10 do 14 dana.

Našu je školu posjetila klasa IX., u sklopu svog međunarodnog studijskog seminara, u želji za novim znanjima o poljoprivredi, politici, gospodarstvu, kulturi i povijesti Hrvatske, njenim građanima i njihovim svjetonazorima, odnosno osobitostima hrvatskog identiteta iz više aspekata.

Gosti iz Minnesote  razgovarali su s našom ravnateljicom, mag. ing. Jelenom Gulan, nakon čega su obišli školu, pokazujući izuzetno zanimanje za proces obrazovanja u sektoru poljoprivrede, prehrane i veterine u Hrvatskoj.

Ovim putem zahvaljujemo na ugodnoj posjeti, te se nadamo nekoj budućoj uspješnoj suradnji!

02/23/2018

Share This: