Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola

  • Natječaji
  • Kontakt
    • Zakoni i propisi
  • Jednostavna nabava
  • Fotogalerije
  • Naslovna
  • O školi
    • Povijest
    • Stručna služba
    • Djelatnici
    • Zaštitnik škole
    • Etički kodeks
      • Pristup informacijama
        • Zaštita osobnih podataka
    • Lokacija
    • Program rada Škole
    • Školski kurikulum
  • Zanimanja
    • Agrotehničar
    • Poljoprivredni tehničar fitofarmaceut
    • Veterinarski tehničar
    • Prehrambeni tehničar
    • Tehničar nutricionist
    • Agroturistički tehničar
    • Pekar
    • Mesar
    • Vrtlar
    • Pomoćna zanimanja
  • Knjižnica
    • Obavijesti
    • Radno vrijeme
    • Online izvori
    • Lektira
    • Dokumenti
  • Učenički kutak
    • Raspored nastave
    • Učenička zadruga
    • Završni rad
    • Vremenik pisanih provjera znanja
    • Nastavak obrazovanja
  • Nastavnički kutak
    • Obavijesti
    • Samovrednovanje
    • Međužupanijski aktiv veterine
    • Međužupanijski aktiv prehrane
  • Roditeljski kutak
    • Informacije razrednika
    • Predmetne informacije
    • Roditeljski sastanci
  • Upisi

Državna matura

  • Upute za učenike (završni razredi)
  • Prijave ispita državne mature u ljetnom roku šk. god. 2019./20.
  • Kratki priručnik za Državnu maturu
  • PRAVO PREDNOSTI PRI UPISU

e-Dnevnik

  • e-Dnevnik za nastavnike i učenike
  • e-Dnevnik upute za razrednike i stručno osoblje
  • e-Dnevnik upute za nastavnike
  • Kako da postanem e-građanin?

SEECEL

Erasmus +

  • Odluka o odabiru
  • Rezultati natječaja: ERASMUS+ “Know for Tomorrow”
  • Održana početna konferencija projekta “Know for Tomorrow”
  • Poziv na na početnu konferenciju projekta “Novim znanjima za zdravije sutra”
  • NATJEČAJ: ERASMUS+ Know for Tomorrow
  • Portugal 2017.
  • Završna konfefencija projekta A.V.A.T.A.R.
  • Uživo iz Portugala
  • Putovanje u Portugal

Kontakt

  • Tel: +385 23 316 044
  • Tel: +385 23 315 668
  • Fax: +385 23 316 044
  • tajnistvo@ppvs-ozanic.hr
  • racunovodstvo@ppvs-ozanic.hr
  • psiholog@ppvs-ozanic.hr
  • ravnateljica@ppvs-ozanic.hr
  • voditelj@ppvs-ozanic.hr
  • knjiznica@ppvs-ozanic.hr
  • skola@ppvs-ozanic.hr

Korisni linkovi

www.mzos.hr
www.azzo.hr
www.e-knjiznica.carnet.hr
www.ncvvo.hr
www.postani-student.hr
www.carnet.hr
www.mobilnost.hr
www.grad-zadar.hr

www.seecel.hr

http://www.savjetodavna.hr/

http://www.agroklub.com/

http://www.rivaon.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informacije za učenike

  • 1A1B1C1D1E1F
  • 2A2B2C2D2E2F
  • 3A3B3C3D3E3F
  • 4A4B4C
Saznajte sve informacije za učenike po svim razredima i predmetima koje ažurno objavljuju Vaši profesori.

Državno natjecanje

  • Rezultati državnog natjecanja disciplina Agro i Flora
  • Matea Šimić osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju
  • Rezultati Državnog natjecanja

Zadruga

  • Pravilnik Zadruge
  • Pristupnica
  • Obavijesti za Učeničku zadrugu

Kalendar 2019./2020.

Jesenski odmor za učenike  počinje 30. listopada 2019. godine i traje do 31. listopada 2019. godine, s tim da nastava počinje 4. studenoga 2019. godine.

 

Prvi dio zimskoga odmora za učenike počinje 23. prosinca 2019.  godine i traje do  3. siječnja 2020.  godine, s tim da nastava počinje 7. siječnja 2020.  godine.

Drugi dio zimskoga odmora za učenike počinje 24. veljače 2020. godine i završava 28. veljače 2020. godine, s tim na nastava počinje 2. ožujka 2020. godine.

Proljetni odmor učenika počinje 9. travnja 2020. godine i završava 10. travnja 2020. godine, s tim da nastava počinje 14. travnja 2020. godine.

 

Napomena: U KALENDARU POGLEDATI 4. VARIJANTU

skolski-kalendar-za-print-sve-cetiri-varijante-novo

Škrinjica zdravlja

VODIČ ZA ZDRAVU PREHRANU

  1. VOĆE I POVRĆE – 5 serviranja voća i povrća svakodnevno
  2. KRUH I ZAMJENE– birajte cjelovite žitarice s više vlakana
  3. MAHUNARKE, RIBA, MESO, JAJA  – više mahunarki, 2x ribe tjedno, manje crvenog mesa
  4. MLIJEKO I ZAMJENE – birajte mliječne proizvode s manje masti i šećera
  5. ULJA I MASTI – birajte nezasićene izvore, u manjim količinama

VODA: pijte 6-8 čaša dnevno i ograničite unos voćnih sokova

NAPOMENA: Slatkiše i grickalice konzumirajte rijetko, u malim količinama

PREHRANA KOD DIJABETESA:

Riječ je o uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani, prilagođenoj potrebama, mogućnostima i navikama oboljelih.

Osnovna načela dijabetičke prehrane su:

  • kontrolirani energetski unos hrane
  • osigurati optimalan unos makronutrijenata – ugljikohidrati: 45 – 60 % energetskog unosa – bjelančevine: 12 – 20 % energetskog unosa  – masti: do 35 % energetskog unosa
  • uzimati 5 do 6 manjih obroka dnevno
  • osigurati raznovrsnost i uravnoteženost namirnica
  • preferirati složene ugljikohidrate (škrob), dijetna vlakna, biljne masnoće, cjelovite namirnice, dosta svježeg povrća i voća
  • isključiti koncentrirane ugljikohidrate, životinjske masnoće, rafinirane namirnice, alkohol
  • težiti idealnoj tjelesnoj težini
  • redovita i primjerena tjelesna aktivnost

Anketa

Trenutno nemaanketa

Galerija

Povratak na vrh stranice
  • Tajništvo: 023/315-668
  • Ravnatelj: 023/316-044
  • Tel.fax: 023/316-044
  • E-mail: ozanic@zd.t-com.hr
  • Natječaji
  • Kalendari
  • Informacije
  • Fotogalerije
Web: Adonai Studio
Sva prava pridržana
Copyright 2013.

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola