Svečana dodjela svjedodžbi za maturante

U srijedu, 30. lipnja 2021., na otvorenom prostoru ispred Muzeja antičkog stakla u Zadru, održana je svečana dodjela svjedodžbi za maturante. Dodjelu je vodio bivši učenik škole Kristijan Perković, s početkom u 9 sati.

Ravnateljica Jelena Gulan otvorila je dodjelu i zahvalila se maturantima, poručujući im kako nikad ne zaborave “biti dite” i zadržati dječju radoznalost u životu dalje. Isto tako, osobito je istaknula 3. d razred kao jedan od aktivnijih razreda generacije. Pohvale i poklone su dobili Barbara Ćustić, učenica 3. e razreda, i Mikula Martinović, učenik 4. a razreda, za svoj uspjeh na državnom natjecanju učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2021., na kojem su oboje osvojili 2. mjesta. Mikula je također proglašen učenikom generacije 2020./2021., te je kao maturant i glazbene škole, odsvirao prigodnu skladbu na klavijaturama.

Razrednici Višnja Sikirić, Miro Sorić, Sayonara Mršić, Katica Nekić i Sanja Mrkić podijelili su svjedožbe svojim učenicima, te održali govore kojima su poručili svoje savjete i lijepe želje učenicima.

Kako je protekla dodjela možete vidjeti u galeriji fotografija ili više na našoj FB stranici: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=ppvsozanic&set=a.273411771238999

07/02/2021

Share This: