UZ Vridne ruke na festivalu Zemlja bez granica

U periodu od 26. – 31. kolovoza 2022. održan je obiteljski festival Zemlja bez granica na kojem su sudjelovale učenice Učenička zadruga VRIDNE RUKE, zajedno s voditeljicom zadruge Željkicom Aralicom.

Riječ je o najvećem međunarodnom obiteljskom kontinentalnom festivalu u Hrvatskoj, koji se već 16 godina održava u Osijeku, a kojeg organizira Udruga za rad s mladima BREZA. Ove godine nosio je manifestacijski naziv Zemlja bez granica. Festival je okupio velik broj umjetnika, performera i kulturno-pedagoških djelatnika iz nekoliko zemalja diljem Europe koji su djecu i mlade, građanke i građane svih generacija učili razne vještine iz područja glazbe, likovnosti, plesa, kreativnih izričaja, glume, sporta, tradicijskih zanata i kuhinja.
Predstavnice naše zadruge Sara Ražov (2. A raz.- poljoprivredni tehničar – fitofarmaceut), Martina Gulan (3. B raz. – tehničar nutricionist) i Željkica Aralica vodile su radionicu FLORISTIČKA SLIKA “Buđenje”, na kojoj su tehnikom moss wall art izradili više slika od kojih će jedna biti izložena u osječkom Centru za kulturu, a dvije slike u udruzi Breza.

https://youtu.be/QNRSn6unrWc

09/08/2022

Share This: