Apprenticeship hubs in agro-food sector (Centri za naukovanje u poljoprivredno-prehrambenom sektoru) je Erasmus+ projekt čiji je nositelj Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije.

Jedni od važnijih ciljeva projekta su povećanje broja visokokvalitetnih mjesta za naukovanje u poljoprivredno-prehrambenom sektoru te povećanje osposobljenosti učenika i studenata koja odgovara potrebama poslodavca. Kao rezultat projekta razvijena je web platforma www.apprenticeshiphub.eu  koja omogućuje učenicima i studentima uvid u slobodna mjesta za naukovanje, a također malim i srednjim poduzetnicima iz prehrambenog sektora te poljoprivrednim gospodarstvima uvid u bazu zainteresiranih učenika i studenata za praksu.

Tijekom listopada profesorica Bruna Bišćan je učenicima naše škole i studentima Primijenjene ekologije u poljoprivredi prezentirala kako funkcionira web platforma i objasnila proces registracije.

Svi zainteresirani koji se žele registrirati na web platformu www.apprenticeshiphub.eu mogu pogledati kratke upute u prezentaciji.

APP B

11/04/2020

 

Share This: